Hillary Duff várandósan is gyönyörű volt: a négygyermekes színésznő nem hagyta el magát

Hilary Duff attends the Baby2Baby 10-Year Gala Presented
Michael Tran / AFP -
fotó Hilary Duff várandósság
Ahogy azt korábban megírtuk, 2024. május 3-án megszületett a színésznő negyedik gyermeke, Townes Meadow Bair. Hilary Duff az otthonszülésről készült képeken is csodálatosan nézett ki a négygyermekes színésznő, ahogy a várandóssága alatt készült fotókon is gyönyörű a nagycsaládos édesanya.

Hilary Duff gyakran posztol a közösségi médiában, így a negyedik várandósságát is nyomon követhettük. A fotóit látva kicsit irigykedtünk is — természetesen csak pozitív értelemben —, hiszen az egykori tinisztár és a kétezres évek romantikus vígjátékainak főhősnője még hatalmas hassal is fantasztikusan nézett ki. 

Azt a minap láthattuk, hogy születése után hogy fest negyedik gyermeke, az apró szépség, Townes Meadow Bair, hiszen az otthonszülésen készült fotókat Duff megosztotta az Instagramon. Ezúttal arra emlékeztünk vissza, hogy mutatott Hilary, amikor kislánya még békésen fejlődött a pocakjában. Röviden: remekül. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.