A legtrendibb frizura: a pillangó

Beautiful,Model,Girl,With,Long,Wavy,And,Shiny,Hair,.
Shutterstock - Head over Heels
hajvágás hordható nyári
Az idei frizura divat főként a retro jegyében telik, hisz újra menő a bubi, annak összes változata. De, ha igazán trendkövető akarsz lenni, vágass gyorsan egy pillangót!

Nemcsak az öltözködés terén jönnek új trendek, hanem bizony minden évben új hajköltemények is megjelennek a kifutókon. Azt, hogy abból aztán mennyit ültetünk át a mindennapi hajviseletbe rajtunk múlik. Nyilván nem egy az egyben vesszük át a szupermodellek frizuráit, de ha trendkövetőek akarunk lenni - és miért ne lennénk - érdemes kicsit beújítanunk a nyárra.

Idén a legmenőbb a pillangó frizura

Már a neve is figyelemfelkeltő, arról nem is beszélve, hogy, ahogy egy szép pillangót magunk elé képzelünk, máris jól érezzük magunkat. 

És nem is járunk messze az igazságtól, mert egy laza, lágyan omló hajról beszélünk.

Mi a pillangó frizura?

Egy réteges hajvágási technika, amely a nevéhez hűen a pillangószárnyak formáját imitálja a hajban. Többféle hosszúságúra vágott tincsekből áll, így könnyedséget, mozgást ad a hajnak, és lágyan keretezi az arcot.

A lényege, hogy a haj hosszát megőrizve különböző rétegeket vágjanak bele.

Miért jó?

  • dúsabbnak láttatja a hajat
  • kiemeli az arc vonásait
  • mindenféle hajtípusból megvágatható
  • nem kell túl sokat vágatni a hajból, 
  • könnyen kezelhető lesz az eredmény

 

 

Milyen arcformához ajánljuk?

Az a jó hírünk van, hogy szinte mindegyikhez. Mutatjuk miért. Válaszd ki, hogy, milyen arcformával rendelkezel, és, ahhoz, hogyan passzol a pillangó vágás.

Beautiful,Brown,Haired,With,Stylish,Short,Hairstyle.,Woman,With,A
Szinte minden arcformához passzol
Forrás: VALUA VITALY/Shutterstock


Ovális arc: 

Az ovális arc egy ideális arcforma. A pillangó frizura ebben az esetben kiemelheti az arc arányait, és még szebbé teheti a vonásokat.

Szögletes arc: 

A szögletes arcformát lágyabbá varázsolhatja a pillangó frizura. A réteges vágás finomabbá teszi az arcvonalakat, és kiemeli az állkapocscsontot.

Kerek arc: 

A kerek arcformát nyújtja a pillangó frizura. A rétegek optikailag hosszabbítják az arcot, és kiemelik az arccsont vonalát.

Hosszúkás arc: 

A hosszú arcformát kerekebbé teheti a pillangó frizura. A rétegek teltebbé teszik az arcot.

Persze a frizura kiválasztásakor nem csak az arcformát kell figyelembe venni, hanem a hajtípust, a saját stílusunkat is, és egyébként, hogy viseljük szívesen a hajunkat. Ezért érdemes egy tapasztalt szakembert választani, olyan fodrászt, akiben megbízunk. Bizonyára segít kiválasztani a tökéletes pillangó frizurát, ami illik az arcformánkhoz és a stílusunkhoz. Új frizuránkkal pedig boldogan vethetjük bele magunkat a nyár kínálta örömökbe.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.