Sarolta hercegnő új fotóján a rajongók most erre az egy dologra figyelnek

sarolta, 8
princeandprincessofwales/Instagram -
A kilencéves hercegnő hivatalos képéhez csak úgy záporoznak a kommentek.

Május 2-án töltötte be a 9. életévét Sarolta hercegnő: a hagyományokhoz híven Katalin hercegné egy új - vélhetően saját maga készített - fotóval mutatta meg a világnak, mekkorát nőtt kislánya. A királyi gyermekek születésnapján az egész világ rájuk figyel: mennyire hasonlítanak szüleikre, nagyszüleikre, mit viselnek, hol vásárolják a ruhadarabjaikat és milyen a frizurájuk. A kis Sarolta fotóját 3 nap leforgása alatt közel egymillióan kedvelték és rengeteg hozzászólás is született. 

Legfrissebb képén Sarolta a párizsi Cyrillus divatmárka farmer miniszoknyáját, sötétkék pulóvert, alatta virágos blúzocskát és harisnyanadrágot, valamint bordó színű kardigánt viselt. A képen azonban a rajongók szerint nem ezek voltak a legizgalmasabbak: sokkal inkább a hercegnő haja volt az, amelyen a walesi hercegi pár és családja követőinek megakadt a szeme. 

„Milyen hosszú Sarolta haja! Karácsony óta is nőtt. Akárhányszor látjuk őket, mindig rengeteget változnak” - olvasható a fotó alatt. „Saroltának, akárcsak néhai nagymamájának hosszú szőke haja van. Az ő tincseit és Katalin gyönyörű fürtjeit örökölte, igazi Rapunzel” - írta egy másik rajongójuk. 

 

 

 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.